Novetats

El 7 de maig de 2020, va fer vint anys de la mort d’Avel·lí Artís-Gener, més conegut com a “Tísner” pseudònim amb el que signava els seus dibuixos, a  l’ apartat dels dibuixants hem afegit algunes imatges representatives d’aquest gran artista.

 

Josep Artigas i Ojeda

Josep Artigas i Ojeda (Barcelona, 1919-1991) ha estat un dels dissenyadors gràfics més importants del segle XX a Catalunya, ell va ser un dels principals introductors de la modernitat del grafisme de Suïssa a Catalunya i Espanya.

Hem afegit una petita mostra dels seus cartells mes emblematics a l’apartat “Els Dibuixants”

 

 

Entrevista amb Froilà Bellostes

Dibuixant d’animació i diseñador grafic


 

 

Asociació Cultural Zoòtrop

http://www.lamemoriadelsdibuixants.cat

Veure més articles d´aquest autor

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *